top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

DATUM EN TIJD
 

Kingsworld vindt plaats op donderdag 27 april 2023 van 12.00 tot 23.00 uur.

ADRES

Kingsworld vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag. 

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Kingsworld geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Het is verplicht om een geldige ID bij je te hebben.

BETALEN

Op het evenement kun je uitsluitend met munten betalen. Deze zijn te koop bij de muntenkassa's op het terrein. Betalen kan contant of via een pin-betaling bij de muntenkassa’s.  Er zijn meerdere muntenkassa’s aanwezig. Niet gebruikte munten kunnen niet worden ingewisseld.

MAG IK ETEN EN DRINKEN MEENEMEN?

Op het terrein is meer dan voldoende eten en drinken verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

MAG IK ZONNEBRAND MEENEMEN?

Ja, het is belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Bij de toiletten kun je ook gratis gebruik maken van onze zonnebrand. Daarnaast is het toegestaan om een flesje zonnebrand mee te nemen.

TICKETS

Tickets voor Kingsworld zijn verkrijgbaar via www.kingsworlddenhaag.nl. Op donderdag 27 april zal het vanaf 12:00 mogelijk zijn om een ticket te kopen aan de kassa bij het evenement.

TICKETS KWIJT?

Kan je jouw ticket(s) voor Kingsworld niet meer vinden in de mail? Check dan eerst je ongewenste en/of spam mailbox. Kan je ze daar ook niet (meer) vinden? Stuur dan een mail naar support@tiqs.com met daarin je ordernummer, de naam en het emailadres die zijn gebruikt om de ticket(s) aan te schaffen.

OFFICIËLE TICKETVERKOOP

Tickets via onofficiële kanalen kopen brengt risico’s met zich mee. We kunnen je niet garanderen dat het een officieel ticket is en we willen je deze teleurstelling graag besparen! Koop alleen tickets via onze officiële verkoopkanalen. Deze bereik je via onze website www.kingsworlddenhaag.nl en via onze Facebook en Instagram page.

MOET IK MIJN TICKETS UITPRINTEN?

Je hoeft je kaarten niet uit te printen, ze kunnen ook vanaf je telefoon worden gescand. Tenzij het scherm van je telefoon gescheurd of gebarsten is, dan is het niet mogelijk om een barcode te scannen en raden we geprinte tickets aan. Zorg dat je je kaarten 27 april bij de hand hebt en zet de helderheid van je telefoon omhoog, zodat het scannen bij de ingang zo soepel mogelijk verloopt.

LOCKERS

Er zijn voldoende lockers aanwezig. Na het betalen van de kluishuur en de borg kun je de hele dag gebruik maken van je kluisje.

SIGARETTEN

Er worden geen sigaretten en ook geen vapes verkocht op het festivalterrein. Zorg dat je voorbereid bent en neem van tevoren voldoende mee. Het is namelijk niet toegestaan om tussentijds het festivalterrein te verlaten en weer te betreden.

GEHOORBESCHERMING

Je gehoor is kostbaar. Goede gehoorbescherming is daarom essentieel op een festival. Er zijn in beperkte mate oordopjes beschikbaar bij de lockers.

FOTOAPPARATUUR

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw dag op Kingsworld deelt op social media. Gebruik #KINGSWORLDDENHAAG om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan.

WAARDEVOLLE SPULLEN

Berg je spullen daarom zoveel mogelijk op in een kluisje en/of zorg dat je ze op een veilige plek bij je houdt. En we raden je aan om echte waardevolle en/of onvervangbare spullen thuis te laten.

MEDICATIE

Als je medicatie gebruikt voor je gezondheid, mag je dat uiteraard wel meenemen. Zorg er in dat geval voor dat je een doktersverklaring en de bijsluiter van de medicatie bij je hebt.

WORDT ER GERECYCLED OP KINGSWORLD?
 

Dit jaar kleurt het niet alleen oranje, maar ook een beetje groen! Geen zorgen, we vragen je niet om jouw oranje outfit thuis te laten en iets groens aan te trekken, maar wel om samen met ons aan het milieu te denken. Zodra je bij Kingsworld het festivalterrein betreedt, ontvang je van ons een speciale recycle munt. Bewaar 'm goed, want deze munt heb je nodig om je eerste drankje te bestellen. Hierna kun je je steeds je lege beker omwisselen.

IS HET OVERDEKT?

Kingsworld Den Haag is deels overdekt en deels openlucht en daarom uitermate goed ingericht voor iedere weersomstandigheid. Wij gaan er natuurlijk van uit dat we heerlijk in de zon staan op 27 april, maar mocht dit onverhoopt niet zo zijn blijf je bij ons lekker droog en op temperatuur

KINGSWORLD EN PARKEREN

Wij raden iedereen aan om, indien mogelijk, met het openbaar vervoer, de fiets een elektrische deelscooter of lekker wandelend naar Kingsworld Den Haag te komen. Dit is uiteraard niet in alle gevallen mogelijk, daarom verwijzen wij onze bezoekers naar de Parkeergarage aan de Leyweg (P2) om hun auto veilig en op 10 minuten loopafstand te parkeren.

STAAT JE VRAAG HIER NIET BIJ?

Heb je een vraag die niet in de FAQ staat? Stuur dan een mail naar info@kingsworlddenhaag.nl of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

bottom of page